Kesä se vaan tulee…

Talvi tuntui pitkältä ja kylmältä. Lunta oli pihallakin aikamoiset hanget. Kevät alkoikin sitten yhtäkkiä. Kestänee kuitenkin aikansa ennenkä lumet sulaa. Ripottelin uunista otettua tuhkaa pihan hangelle, että sulaisi pikemmin. Ja on sulanutkin niistä paikoista aiemmin missä tuhka oli. Mutta sitä tuhkaahan on tullut enemmänkin kun Islannissa Eyjafjalla-jäätiköllä piileskelevä tulivuori yltyi puramaan laavaa ja tuhkaa, tuhkaten ilmatilan ettei lentokoneillakaan sitten lennetä. Höyry ja tuhka on noussut 8 kilometrin korkeuteen. Onneksi en ole mihinkään menossa lentokoneella, enkä kyllä millään muullakaan kulkuneuvolla. Siis kauemmaksi tarkoitan. Kauemmaksi on sitten minun käsityksen mukaan pois Suomesta.

Talvi meni kuitenkin nopeasti. Mitä vanhemmaksi tulee, sen nopeammin menevät talvet, keväät, kesät, syksyt. Mihinkä ne vuodet ovat menneetkään, eikä mitään merkittävää ole saanut aikaan.