Maanantai 2.1.2012

Niin vain kokonainen vuosi kului Pudasjärvellä. Sinä aikana olen päässyt mukavasti paikkakunnan elämään mukaan. Yrittäjäyhdistyksen hallituksen jäsenyys, Työttömien yhdistyksen Työpetarin hallitukseen myös valitsivat, tänä iltana on kokous, olen myös MTK Pudasjärven jäsen sekä kuulun Suomi Venäjä seuraan ja liityin myös Pudasjärven Urheilijoihin. Leijonatoiminnassa olen myös mukana, kansalaisopistossa matkailuopaskurssin vastaavana ja painonhallinta- ja kuntopiirissä olen olllut mukana koko syksyn ajan ja keskiviikkona piiri aloittaa jälleen uusin voimin ja innoin tänä vuonna. Jäähalli-/monitoimihalli hankkeen työryhmässä olen myös jäsenenä. Myös monien muiden yhdistysten kanssa on läheistä yhteistyötä esim. veteraanien, eläkeläisten, seurakunnan eri toimintojen ym.
Eli mukavasti tänne on kotiuduttu ja paikkakunnan elämässä olemme innolla mukana eli kehittämässä elinvoimaista Pudasjärveä, kuten juuri hyväksytyssä kuntasuunnitelmassa mainitaan. Pudasjärvi-lehden päätoimittajana pyrin myös tutustumaan eri kylien toimintoihin ja olemaan yrittäjien ja eri yritysten kanssa läheisessä yhteistyössä. Joten tällaisilla mielin uuteen vuoteen!