tiistai 1.2.2011

Kansanedustajavaalit näyttävät lähestyvän ja useat ehdokkaat ovat jo alkaneet kiertää kenttää ahkerasti. Eilen täällä kävi tyrnäväläinen

hallinto- ja kuntaministeri Tapani Tölli vieraillen kaupungin vieraana päivällä, pistäytyi Taivalkoskella iltapäivällä ja oli illalla kaupungintalolla, jossa oli kuutisenkymmentä kuulijaa. Vakuuttavasti ja rauhalliseen tapaansa Tölli kertoili ja vastaili yleisön kysymyksiin koskin niin paikallista kuin valtakunnallisiakin asioita. Hänellä näyttää olevan vahva kannatus myös Pudasjärvellä. Aikaisemmin täällä ovat vierailleet mm. haukiputaalainen kansanedustaja Mirja Vehkaperä.

Paikallisella ehdokkaalla Paavo Tihisellä on ensimmäinen ilmoitus huomenna ilmestyvässä Pudasjärvi-lehdessä ja toinen pudasjärvinen ehdokas Kari Tykkyläinen on laittanut ahkerasti uutta materiaalia youtubesssa. Hänellä on siellä tuhat lyhyt filmiä ja vuoden vaihteessa hänellä ylittyi 10 miljoonan katselijan raja. Katselijat ovat suurelta osin ympäri maailmaa, mutta varmaankin joukossa on myös suuri joukko entisen Oulun läänin vaalipiiristä. Ahkeraa työtä ja panostuksia näyttää vaativan tuo kansanedustajaehdokkuuskin, jos tämä yrittäjyyskin on vaativaa ja kovin työteliästä!