tiistai 4.1.2011

Joku päivä sitten tuli hälytys valokuvaajaksi suureen ovi- ja ikkunatehtaaseen, jossa oli kuvattava uusia ovimalleja.

Studiosalamalaitteet olivat olleet muovilaatikossa autotallissa pitkän aikaa. Niitä esille ottaessani mieleen muistui lukuisat kuvaustilanteet ja -matkat ympäri Suomen nuoruusiässä. Olin todella innokas kuvaaja ja tuttavat ja sukulaiset kutsuivat kuvaajaksi mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Kuljetin hengellisillä kesäjuhlilla myös laboratoriota mukana ja valmistettiin kuvat paikan päällä sekä oli kuvien myyntiin telineet, joista ihmiset saivat ostaa mielensä kuvat. Eli päivät kuvasin ja yöt valmistettiin kuvia. Nuorena jaksaa ja oli intoa. Jotain samaa intoa koin, kun kokosin salamat tehtaalla ja aloin kuvata. Olen harkinnut studion laittamista tänne ja sille näyttäisi olevan tarvettakin. Yksi mutta vain on, mistä otan ajan kuvauksiin, kun nytkin on jo aika tiukilla. No, jospa saisi sopivan toimittajan töihin, sopivalle markkinointihenkiselle henkilölle olisi paikka täällä tarjolla. Se helpottaisi suuresti työtaakkaani, joka tuntuu joskus olevan liian suuri tällä hetkellä. Kuntoa ja terveyttä on kuitenkin riittänyt ja yrittämisen mieli on myös korkealla, kun kehitämme lehteä ja aloitamme Uutta Vuotta.