Tiistai 7.12.2010

Pudasjärvelle muuttaminen
Puolisoni Eila alkoi puhua syyskuun lopulla, että saattaisi olla parempi, että muuttaisimme Pudasjärvelle, jos sieltä löytyisi sopivat tilat. Vähän ajan kuluttua tuttavayrittäjä mainitsi tavatessamme, että hänellä olisi talo Pudasjärvellä myytävänä. Lokakuun alussa tehtiin siitä pankin ystävällisellä rahoituksella kaupat ja muutimme lokakuun aikana Oulusta Pudasjärvelle. Talo on niin suuri, että siihen mahtui myös VKK-Median ja Pudasjärvi-lehden toimisto. Tosin vielä entisetkin Pudasjärvi-lehden tilat ovat käytössä kaupungin ydinkeskustassa. Tämä talomme on noin 1,5 km keskustasta. Pihalle sain sopimaan kesällä metsätöissä tekemäni koivurangat, jotka tuttava kuljetusyrittäjä puu- rekallaan tänne kuljetti Oulun Madekoskelta. Ne polttopuiksi hakatessa kyllä eräskin hikipisara tulee putoamaan.
Olemme kotiutuneet jo tänne hyvin ja lehdessä on ollut tosi paljon töitä ja paljon olen itse pyrkinyt olemaan tilaisuuksissa ja tapahtumissa mukana.