Joulukirje 2010

Joulutervehdys 2010

Tämän vuoden suurin tapahtuma meille on ollut lokakuussa tapahtunut muutto Oulusta Pudasjärvelle, josta ostimme talon. Pudasjärvi-lehtemme (www.pudasjarvi-lehti.fi) työllistää yhä enemmän, joten ratkaisu on osoittautunut oikeaksi ja viihdymme paikkakunnalla erinomaisesti. Kaikki järjestyi ihan ihmeellisesti kaiken työkiireen keskelläkin. Saimme sukulaisilta, ystäviltä ja liiketuttavilta sekä työntekijöiltämme runsaasti apua noin 85 km muuttomatkalle. Kiitos vielä kerran avusta! Työtilat ovat täällä uuden kodin yhteydessä.

Oulussa säilyy edelleen ”kotipaikka” VKK-Medialla, jonka puitteissa teemme lehtiä, hakemistoja ja muita painotuotteita yhteistyössä eri yrittäjäyhdistysten, lionsklubien ja muiden järjestöjen kanssa.

Koko vuoden olemme saaneet olla terveitä, josta voi olla vain kiitollinen. Syksyllä oli vanhimman tyttäreni Lean perheessä Aino Iida Marian ristiäiset. Eeva valmistui viime keväänä Suolahdessa nuoriso-ohjaajaksi ja sai heti työpaikan Vaasan kaupungilta sekä asuu Vesan kanssa edelleen Laihialla. Joonalla on riittänyt töitä Nokialla Salossa. Eilan tyttärellä Anilla oli syyskuussa pitkä muuttomatka Helsingistä Ivaloon, kun hän sai sieltä mieleisensä työpaikan sairaalasta. Eilan toinen tytär Ritva asuu miehensä Olli Väisäsen kanssa edelleen Keravalla ja jatkaa opiskeluaan Helsingin yliopistossa. Ritva on menossa keväällä kolmeksi kuukaudeksi Islantiin työskentelemään hevosten parissa. Ennen meidän lähellä asuvien Eilan pojanpojan, 11-v täyttäneen Mikon ja hänen äitinsä Katin vierailumatkat pitenivät.

Kesällä Oulussa hakkaamani koivurangat vedimme yrittäjäystäviemme kanssa mönkijällä tien varteen ja nyt täysi rekkakuormallinen puita odottaa hakkaamista täällä talon päädyssä. Mieluisaa savottatyötä tein myös viime kesänä Lean, Lassen ja Nooa-pojan talonrakennuksellakin talven polttopuita hommatessani.

Viime kevättalvella oli mielenkiintoinen YLE Oulun Voimakaksikko -kisa, johon osallistuin Pertti Markkulan kanssa. Siinä sai tutustua moniin urheilulajeihin ja viikoittain kisasta tuli radiosta ohjelmaa.

Lenkkeilyssä on ollut sen jälkeen taukoa. Juoksuharjoitukset on tarkoitus aloittaa pian, sillä tähtäimessä on 25.5. olevien 60-vuotismerkkipäiväni kunniaksi maratonin juoksu Havaijilla ensi joulukuussa.

Keilailun SM-kisoissa kävimme Jummi-joukkueen kanssa vappuna Lahdessa. Valtakunnan sarjassa keilaan edelleen puolankalaisen Jummien joukkueessa.

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät olivat Turussa ja Lionsliiton vuosikokous Hämeenlinnassa, joissa olimme mukana.

Lions toiminnassa olen ollut Oulun Raatti klubissa ja piirimme tiedotusvastaavana. Suomen Leijona lehden toimitusneuvoston jäsenyyteen kuului mm. kokousmatka Tallinnan risteilynä.

Syntymäpitäjässä Tuusniemellä vierailuja ovat olleet mm. elinikäisen ystävän Anna-Liisan 80-vuotispäivät sekä läheisen ystävän hautajaiset samoin ja marraskuussa Pohjois-Savon Kansanlähetyksen 40-vuotisjuhlissa käynti, joissa myös sain nähdä ja tavata nuoruuden ystäviä.

Pari vuotta sitten Eilan istuttamat mansikat tuottivat viime kesänä hyvin satoa ja hän touhusi mielellään pihalla kukkapenkkien ja pensaiden parissa. Nyt on ensi kesänä edessä samanlainen työ uuden kodin pihalla.

Facebookissa on kavereita ja yrityksemme kotisivuilla www.vkkmedia.fi henkilökohtaisen blogin kirjoittaminen on antoisaa eli kotisivujen kautta voi käydä katsomassa kuulumisiamme sekä myös tekemämme lehdet. www.pudasjarvi-lehti.fi näkyy joka viikko uusi Pudasjärvi-lehti. Mukava olisi saada palautetta nettisivuilla kävijöiltä.

Joulusuunnitelmiimme kuuluu Etelä-Suomen reissu Ritvan luona ja eiköhän matkalla piipahdeta äidin luona Tuusniemelläkin.

Sähköposteja, kirjeitä, kortteja ja muita viestejä olisi mukava saada ja tervetuloa myös käymään!

Toivotamme hyvää Joulua ja onnellista Uutta vuotta kaikille ja kiitämme yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta!

Heimo Turunen ja Eila Lahtinen

Korpitie 6 93100 Pudasjärvi p. 0400 385 281

vkkmedia@vkkmedia.fi

www.vkkmedia.fi tai www.pudasjarvi-lehti.fi