Maanantai 28.6.2010

Niin se keskikesän juhla juhannus on vietetty. Aatto meni töiden merkeissä, sain tehtyä paljon rästihommia muun muassa kävin läpi sähköpostikansiota. Lähetetyt kansiossa oli 1200 lähetystä ja sain ne tippumaan 400:lla alaspäin. Saapuneet sähköpostit siirtelen lukemisen ja toimenpiteiden jälkeen välittömästi eri kansioihin, joten sinne niitä ei kerry niin helposti. Illalla kävimme Eilan kanssa tansseissa Hietasaaressa. Juhannuspäivänä olin tyttären tontilla pilketalkoissa.

Vävyni Lasse oli vuokrannut tehokkaan pilkekoneen ja jälkeä syntyi.

Järeämmätkin puut menivät siitä läpi, paksuimmat sahasin pölkyiksi moottorisahalla, mutta pilkekoneessa sai ne halkaistua. Olipa hyötyliikuntaa ja sai vähän aurinkoakin, kun iltapäivällä sai touhuta ilman paitaa. Eilinen päivä sunnuntai meni jälleen töiden merkeissä eli Pudasjärvi-lehden ja Kuivaniemen markkinalehden juttujen parissa. Pikku lenkkejä tuli juostua pari kappaletta, kirjaa luettua ja seurattua MM-jalkapalloakin jonkin verran.