perjantai 21.2.2010

Olin eilen iltapäivällä ja illalla puunajossa. Viime kesällä tehdyt koivurangat olivat vielä metsässä. Yrittäjäkaveri Tauno lupasi tulla mönkijä ja puukärry mukanaan klo 15 jälkeen. Pertti tuli myös auttamaan ja yhdessä huiskimme helteessä ja saimme aikamoisen kasan aikaiseksi ja lähes kaikki puut pois metsästä. Oli niin märkää aluetta, että traktorilla ei olisi ollut sinne asiaa, mutta mönkijä veti raskaankin kuorman tosi kätevästi. Välillä oli reilu viisi metriä pitkä vetinen paikka, jonka yli piti rakentaa puista silta ja hyvin siitäkin mönkijä tuli yli ja jos juuttui kiinni, niin vaijeri vaan puuhun kiinni ja matka jatkui. Juomista kyllä kului ja vaikka olin varannut mehupulloja kassillisen, niin eivät kunnolla edes riittäneet. Huomenna olisi Terwamaratonille osallistuminen, mutta juoksen tällä kerralla vain kympin. Jospa kesän mittaa menisi puolikas ja syksyllä jo kokonainenkin.