14.5.2010 Keilaamisreissulla Vuokatissa

 Eilen olin keilaamassa Kainuun mestaruuskisoissa Sotkamossa. Viikko sitten torstaina kävin samaan kisaan kuuluvassa kisassa Kajaanin keilahallilla Kiiminki-lehten kirjapainosta hakureissulla. Juuri kun tuntuu, että nyt se alkaa kulkea, tuleekin vastaan huonompi sarja.

Harjoittelun puute tulee vastaan. Jummien joukkue on kuitenkin täyttänyt osallisuusvelvollisuutensa ja tarvitaanhan niitä loppupäänkin sijoituksia! Samalla matkalla eilen pistäydyin tyttäreni luona heidän talorakennuksellaan. Sain nähdä pitkästä aikaa tyttärenpoikaa Nooaa ja tehdä myös vähän aikaa metsurinhommia. Kyllä siinä hiki virtasi, kun ilma oli äkkiä lähes hellelukemissa. Nyt olen lähdössä Pudasjärvelle lehtijuttujen merkeissä, huomenna on hautajaiskuvaus ja lenkkeilyä tulisi harrastaa viikonloppuna ja jännittää tietenkin Suomen menestystä jääkiekon MM-kisoissa.