Syötteellä virkistyspäivä maanantai 19.4.2010

Kävin viikonloppuna Syötteellä yrittäjien virkistyspäivässä. Ensin oli pe iltana yrittäjäilta, jossa sain tällä kertaa olla vetäjänä yhdessä Pudasjärven yrittäjäyhdistyksen sihteerin kanssa. Yövyimme mökillä, tuli laulettua karaokeakin illan kuluessa. La aamuna kävin ensin juoksulenkillä. Oli hankiaiskeli silloin aamulla, ennenkuin auringon lämpö pehmitti hangen. Sitten läksimme vajaan 20 km hiihtolenkille, joka oli peräti toinen hiihtoreissu tänä talvena. Hiihdimme Ahmatuvalle. Oli aika paljon muitakin hiihtäjiä. Kun kyselin, mistä päin ovat, suurin osa oli Oulusta. Ilma oli mitä erinomaisin. Tulomatkalla tosin latu jo pehmeni ja oli aika raskas keli. Siksi sainkin itseni aika tavalla väsyksiin – eli lenkki kävi todella kuntoilusta. Kyllä Syötteellä on paljon lomanviettomahdolisuuksia – tosin hiihto- ja muun ulkoilun puolella. Iltamenojakin on mukavasti tarjolla.