Vilkasta lehtirintamalla torstai 18.3.2010

Vilkasta lehtirintamalla

Saimme valmiiksi tällä viikolla kolme lehteä; maanantaina Haukipudas yrittää 16-sivua, tiistaina Pudasjärvi-lehti 12-siv ja eilen illalla Kempele Yrittää 12-sivua. Lehtiä tehtäessä sai mukavasti kuvaa kunkin paikkakunnan kuulumisista. Haukiputaalla mietitään ankarasti liittyäkö Ouluun yhdessä muisten kuntien kanssa, vai ei. Yrittäjien enemmistö näyttää olevan vastustavalla kannalla. Kempeleessä ei edes keskustella kuntaliitoksesta, tosin puheenjohtaja heitti mielipiteenään ajatuksen, että jos valtiovalta pakottaa liitoksiin, niin Tyrnävä, Liminka ja Kempele muodostaisivat Lakeuden kaupungin. Pudasjärvelle olen menossa tänään kaupunginvaltuuston kokoukseen, jossa on menossa tiukka talouden tasapainottamisohjelman toteuttaminen, joka näyttää koskettavan jokaista hallinnonalaa. Syötteeltä oli paljon juttuja Pudasjärvi-lehdessä, onhan siellä menossa vilkkain sesonki.