Sauvakävellen kaupungista Hietasaareen torstai 11.3.2010

Kävimme Pertin kanssa illalla reilun puolentoista tunninn sauvakävelylenkillä Oulun kaupungissa ja sieltä Hietasaareen.

Kävelylenkin aikana näkee paljon sellaista, mitä ei juostessa tai autolla ajaessa huomaa. Oli tullut uusia ravintoloita ja liikkeitä reittimme varteen sekä entiselle Merijalin karamellitehtaan paikalle Oulujoen varteen oli noussut suuri kerrostalo. Vielä oli kuitenkin suurin osa osakkeista pimeänä, eli kalliit asunnot eivät ehkä ole menneetkään hyvin kaupaksi.Suuret lumipenkat olivat pyörätien molemmin puolin, en muista nähneeni näin paljon lunta Oulussa. Oulujoen pinta oli hyvin alhaalla, samoin merenlahden pinta. Varmasti vesi kokoaa, kunhan tämä lumikuorma sulaa, tuumailimme. Yksin ei olisi tullut lenkille lähdettyä, eli kaverin kannustus on tosi tärkeää. Kunhan vain vielä painon saisi putomissuuntaan, niin tulevaan YLE:n voimakaksikko kisaan, johon meidän on valittu ja joka alkaa ensi tiistaina kuntotestillä, voimme käydä reippain mielin.