Vilkas viikonvaihde sunnuntai 7.3.2010


Tänä viikonvaihteena kävi meillä kovasti vieraita. Eilan tytär Ritva tuli viime viikolla Keravalta kahdeksi yöksi ja jatkoi matkaansa Leville, josta palailee tänään ja jatkaa junalla Keravalla. Eilan veli Raimo oli ollut solisluun leikkauksessa kesän polkupyörähaverin seurauksena ja piipahti täällä parin yöpymisen verran. Nokialla työskentelevä Harri on pitkäaikainen ystävämme, joka tuli käymään Oulussa tanssiharrastuksensa vuoksi ja on viipynyt meillä kolme yötä.

Tyttäreni Eeva tuli kihlattunsa Vesan kanssa käymään Laihialta ystäviensä Tiinan ja Timon häihin tänne Ouluun. He olivat yötä lauantain vastaisen yön ja ilo oli käydä Eevan isänä kuvaamassa heidän ystäviensä häät eilen lauantaina. Mukava oli nähdä niin paljon (yli 50 ) hyvin pukeutunutta ja iloisia nuoria pareja. Eilen soitti vanhin tyttäreni Lea Kajaanista ja sanoi, että olisi tulossa miehensä Lassen ja 1,5 v poikansa Nooan kanssa pariksi yöksi tänne käymään hiihtolomalla.

Tietenkin toivottelin tervetulleeksi. Meillä on ollut koko ajan tiivis työtahti; Hyrynsalmen hakemisto olisi saatava lopullisesti painokuntoon vielä tänään. Samalla on useita muita töitä: Kuhmoon lionsklubille palveluhakemistoon liittyvä numerolehti, Iisalmeen runokirja, Pudasjärven Yrittäjien jäsenkirje, Asko Merilä pyrkii lionjärjestön puheenjohtajaksi ja hänelle on esite tekeillä, Pudasjärvi-lehti joka viikko, kaksi yrittäjäyhdistyksen lehteä on myös teon alla ja vielä Syötteelle matkailulehteen ilmoitushankinta ja juttujen tekemistä.

Tällaisen työmäärän tekemiseen tarvitaan hyvin toimiva verkosto, jonka organisoiminen ja toimivuus on aikamoinen haaste.