Töiden tuiskeessa auantai 13.3.2010

Saimme Hyrynsalmen Yrittäjien ja LC Hyrynsalmen yhteisesti kustantaman Palveluhakemisto HyrynHelmen valmiiksi ja tänä viikonvaihteessa ne lähtevät jo ilmoittaja-asiakkaille. Hakemistoa tehtäessä sai kuvan yhden Kainuun kunnan toiminnasta. Valitettavan monien yritysten kohdalla jouduttiin tiedot poistamaan, kun kolmen vuoden aikana eli viime hakemiston tekemisestä, oli toiminta loppunut. Ilahduttavaa oli, että uusiakin yrityksiä oli paikkakunnalle perustettu. Ukkohallan alueella tuntui toimintaa olevan runsaasti – onhan nyt sesonkiaika. Jäi se tuntuma, että sinne olisi mukava lähteä lomaansa viettämään – kun vain sen loman jotenkin saisi järjestymään. Toivossa eletään kuitenkin.

Paikkakunnan omilla puhelinhakemistoilla näyttää olevan vielä tilaus ja käyttöä. Tähänkin hakemistoon tuli runsaasti kännyköitä ja lankaliittymiä poistettiin. Monet antoivat tietoon myös sähköpostiosoitteen, jolla nykyisin yhteyksiä paljon hoidellaan. Tuntuu katastrofille, jos yhteydet ovat poikki muutamankin tunnin.

Tällä hetkellä on jo LC Pudasjärven Palveluhakemisto Pudisluurin työt käynnissä. Samoin Kuhmossa lionsklubi on tekemässä Kuhmon Renki hakemistoa, jonka sivunvalmistustyön ja painatuksen tilasivat kauttamme.

Perjantaina oli jakelussa joka talouteen menevä ”Tarkista numerosi”

-lehti, jonka teimme heidän antamisensa tietojen ja ohjeiden mukaan.