torstai 18.2.2010

Eilen tuli mielenkiintoinen yhteydenottaminen blogin kautta. Olin kirjoittanut blogiin selostuksen liikemies Toivo Sukarin vierailusta Oulussa, jolloin hän puhui ensimmäisen kerran Titanic laivasta Ideaparkin pihalla. Se uutinen sai maailman laajuista huomiota jo ajatuksena, voi vain arvailla, kuinka paljon se vetäisi ihmisiä, mikäli se toteutuisi.

Joku Sukarin haastatteluja ja lehtijuttuja kokoava henkilö oli huomannut blogikirjoitukseni ja otti yhteyttä ja pyysi sen kokonaisuudessaan itselleen ja kiittelin kun sen hänelle lähetin. Itsekin sitten katsoin, että sehän oli hyvä kirjoitus viime vuoden maaliskuulta.

Hanke on valitusten johdosta pysähdyksissä. Ihan harmittaa tämän seudun ja Sukarinkin puolesta, kun hankkeelle on tullut vastatuulta.

Toivottavasti hanke kuitenkin toteutuu mahdollisimman pian. Ensi toukokuun alussa teemme Kiiminkiin Yrittäjien lehden. Toivon mukaan jo silloin voimme kirjoittaa myönteisen uutisen hankkeesta.