torstai 11.2.2010

Olin viime viikonvaihteessa yrittäjien puheenjohtajien laivaseminaarissa, jossa yhtenä luentona oli muistin kehittäminen, kouluttajana Martti Vannas. Olipa parhaita luentoja moniin vuosiin.

Hänen ohjeiden perusteella muistan monta sanaa ja henkilön nimeä vieläkin. -Kun muistatte, teidät muistetaan, totesi kouluttaja. Minulle oli uusi asia, että muistia voi todella kehittää ja muistamiseen on erilaisia keinoja käytettävissä. Aion käydä Vannaksen kotisivuilla vielä katsomassa lisääkin. Hänellä on siellä saatavana muistiäänitteitä. Sain itse sellaisen häneltä ottaessani kuvia tilaisuudessa. Tänään olen menossa Haukiputaan yrittäjien hallituksen kokoukseen ja puoliltapäivin olen jo Pudasjärvellä verkkoyrittäjäkurssin päättäjäisissä, ja jossa illalla vielä minulla on Lioneille klubiesitelmä keilauksesta.