tiistai 2.2.2010

Kävin eilen illalla suuressa mainostoimistossa, jossa meillä oli lions Raatti klubin hallituksen kokous. Oli todella antoisaa nähdä, kuinka paljon pitää tehdä työtä ja nimenomaan valmistelutyötä esim.

messuosaston valmistelemiseksi. Itse pystytys ja purku tapahtuu sitten nopeasti – näin mainostoimistossa vakuuttivat. Siellä oli kehitelty rakenteet siten, että ne menivät helposti kokoon ja eivät paljon painaneet. Esitelineet saattoi taitella alumiinilaukkuun esitteet mukanaan ja hetkessä pystyttää seisomaan omin jaloin. Mukava oli myös, että meillä oli useita lions toiminnasta kiinnostuneita henkilöitä – eipä tiedä, vaikka heistä suurin osa liittyisi vielä kevään kuluessa klubiimme – toivottavasti. Minullakin oli yksi vieras ja toivon, että tulee kokemaan lionstoiminnan omakseen.