perjantai 19.2.2010

Teemme Pudasjärvellä erikoisnumeroa Teollisuustiestä ja mielenkiintoisia yrityksiä on siellä ollut haastateltavana. Viime viikolla oli Jukolantiestä ja siitähän löytyi vaikka millä mitalla historiallista tietoa. Lioneitten kanssa yhteistyössä tekemämme TervaLeijona piirilehti saadaan tänään painosta ja ehtii edustajiemme mukaan valtakunnalliseen kuvernöörineuvoston kokoukseen Imatralle. Lehtemme on tunnettu, sillä kolme vuotta sitten lehti sai lionsjärjestöltä maailman parhaan piirilehden tittelin. Nytkin tuli sivuja peräti 60. Lisäksi työn alla on Hyrynsalmen palveluhakemisto HyrynHelmi ja Pudasjärven palveluhakemisto Pudisluuri eli touhua ja työtä piisaa.

Tarvitsisimme sivunvalmistukseen henkilön, joka osaisi käyttää Indesign sivuntaitto-ohjelmaa. Täytyy laittaa sunnuntain Kalevaan ilmoitus asiasta.