keskiviikko 17.2.2010

Olipa jälleen pakkasaamu, 26 astetta. Viima tuntui kasvoissa, kun pistäydyin ulkona. Yleensä en ihan vähällä ilmoista kirjoittele, mutta tämä pitkä pakkaskausi on todella poikkeuksellinen. Se kyllä vaikuttaa päivän askareihinkin. Ulos lenkille ei tällaisella pakkasella oikein ole halua lähteä ja auton käyntiin laittamistakin välttelee, jos suinkin mahdollista. Onneksi on liiterissä hyviä ja kuivia puita, joita voi surutta käyttää niin paljon kuin vain haluaa ja lisää on pinossa reilun 10 km päässä. Sovittiinkin tuttavayrittäjä Sepon kanssa, että lähdetään loppuviikolla niitä hakemaan. Otetaan lumilapiot ja lapioidaan pinoille tie reilu 10 metriä. Hänelläkin on jo lisäpuun tarvetta ja minullakin liiteriin niitä mahtuu nyt lisää. Pinot ovat huvenneet kovasti, kun takassa ja leivinuunissa voi joka päivä niitä polttaa. Puiden parissa touhuaminen onkin minulle mieleistä puuhaa. Nyt tosin olen mielelläni sisällä, kun toissapäivänä iski joku virus ja vei äänen. Välillä on vain päässyt kuiskaamaan. Jäi sen vuoksi eilen illalla lionsklubimme vierailukin Muhokselle minulta väliin.