keskiviikko 10.2.2010

Keilauksen ja yrittäjyyden opetusta

Olin viiden päivän matkalla. Ensin kävin Kuortaneen urheiluopistolla opettelemassa keilailun saloja. Opettajana kansainvälisestikin tunnettu keilaaja ja keilauksen opettaja Juha Maja sekä naisten maajoukkueryhmänkin ohjaajana toiminut Piritta Kantola. Siellä otin käyttöön minulle uuden reaktiopallon (jonka olen hankkinut käytettynä).

Opeteltiin mm. heiluriheittoja. Jospa ne nyt tulokset parantuvat. Sieltä menin suoraan yrittäjien puheenjohtajien koulutus laivaseminaariin Helsinki-Tukholma välille, jossa olen vuosittain käynyt jo vuodesta 1985 lähtien; aluksi Puolangan Yrittäjien puheenjohtajana ja myöhemmin valokuvaajana ja toimittajana. Nytkin olen tekemässä sieltä jutun noin 10 eri aluejärjestön lehteen ympäri Suomea. Valtiovallan edustajana oli valtiovarain ministeri Jyrki Katainen. Erityisesti seminaarista jäi mieleen muistikouluttaja Martti Vannaksen esitykset. Mahtava luennoitsija, joka sai porukan mukaansa.