Puita raivaamassa tiistai 12.1.10

Ensimmäinen työviikko on takana. Yhteyksiä on otettu vilkkaasti Kainuun suunnalle, sillä valmistumassa meillä Ristijärven palveluhakemisto RisHalloo, jossa kustantajana on Ristijärven Pyry urheiluseura. Samoin Hrynsalmelle on työt alkamassa Hyryn Helmi Palveluhakemiston tekemisessä yhteistyössä Hyrynsalmen yrittäjien ja Hyrynsalmen lionsklubin kanssa.

Lionslehteen TervaLeijonaan, joka on valmistumassa helmikuussa on jo mukavasti tullut yhteydenottamisia ja joku ilmoituskin. Eilen illalla sain kuntoilla metsurihommissa pitkästä aikaa. Oulun Metsokankaalle on nousemassa uusi asuinalue ja siellä oli synkkään metsään jälleen kerran omakotitalotontin raivaaminen puista. Oli suuria kuusia ja mäntyjä, joita kaadettiin yhdessä Paulin Puupalvelun kanssa. Pääsin metsään vasta iltapäivällä ja kun pimeä tuli, jatkoimme päivää otsalamppujen avulla.