perjantai 29.1.10

Kävin katsastuskonttorilla tekemässä juttua. Täytyy sanoa, että tällä alueella kulttuuri on muuttunut viime vuosien aikana täydellisesti.

Kilpailu on parantanut palvelua ja toivon mukaan vaikuttanut hintoihin.

Lakiin on tullut viime vuoden aikana paljon uutta. Parasta lienee se, että jos laittaa auton seisomaan, rekisterikilvet saavat olla autossa, vakuutukset lakkaavat siksi ajaksi ja taas astuvat voimaan yhdellä ilmoituksella, kun auto ilmoitetaan käyttöön otettavaksi.

Eilen kävin suuressa mainostoimistossa, olivat kiinnostuneita käyttämään palvelujamme lehtijuttuasioissa ja paljon oli yhteisiä asioita juteltavana mm. Itellan nostamista jakeluhinnoista. Onneksi siihenkin on tullut kilpailua ja vaihtoehtoja, mutta on paljon harvaan asuttuja paikkakuntia, jossa ei ole jakelussa vaihtoehtoja.

Kuntoilua on tällä viikolla tullut vähän, kun kylmä ja viima (sekä

laiskuus) ovat pitäneet sisällä. Autotallissa oleva juoksumattokin on valitettavasti jäänyt ilman käyttöä viime aikoina. Pitäisi ryhdistäytyä.

Jospa viikonloppuna alenisi pakkanen, sillä ostin uuden luistelusuksipaketin, maksoi 400 euroa voiteluineen. Eli sekin jo velvoittaa niitä käyttämään!