Viikko alkoi mukavasti maanantaina 18.1.10

Uusi viikko alkoi mukavasti, kun saimme RistiHalloo hakemiston painokuntoon ja painettavaksi ja luvassa on valmis hakemisto loppuviikosta. Hyrynsalmen hakemiston työt ovat jo alkaneet tavoitteena, että se valmistuu helmikuussa. Hiihtämään pitäisi ehtiä, kun on näin mukava ilma. No ainakin on huomen aamuksi sovittu 5.30 lenkille lähtö, jos ei tänään saa aikaiseksi. Viikonloppuna oli lions Hilimojen 5-vuotisjuhla Pudasjärvellä, jossa oli tosi mielenkiintoista ohjelmaa.

Klubin naiset olivat saaneet kokoon suuren määrän lahjoituksia taiteilija nuorille ja lentopallonuorelle stibendit, liikennepuistoon monitoimiteline ikä-ihmisille ym. Melvin Jones jäsenyyksiä tuli kaksi, joka sekin on kunnioitettava saavutus nuorelta klubilta. Menestystä vain klubin toiminnalle ja toivottavasti saamme olla Hilimojen kanssa yhteistyössä tekemässä jälleen Hyvän Olon Messulehteä keväämmällä.