Pääsiäisen aikaa

<!– /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:”"; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 2.0cm 70.85pt 2.0cm; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –>

 

Tämän pääsiäisen vietimme Oulussa. Eilan tytär Ritva ja hänen miehensä Olli tulivat käymään. Ollin kanssa olemme käyneet lenkillä. Taas jälleen kerran huomasin, kuinka erilaista on juosta jonkun kanssa, kuin yrittää olla lenkillä yksin. Siitä ei nykyisin tule mitään. Pitkänperjantain otin vapaata töistä, en edes avannut tietokonetta. Saimme Puolanka halloo hakemiston painoon juuri ennen pääsiäistä. Nyt on ajankohtaisin asia saada Pudasjärvi-lehti painokuntoon. Nyt juuri teen viikko sitten ministeri Liisa Hyssälän vierailusta juttua ja valitsen hyviä juttuja. Ongelma on vain, että juttuja on tullut niin paljon, että en taida saada kaikkia haluamiani kuvia lehden sivuille. Pudasjärven kaupungin ostaman koululaisliitteen ja muun runsaan aineiston vuoksi lehdestä näyttää tulevan ennätyslehti, eli 28-sivuinen. Tuntuu, että vihdoinkin Pudasjärvi-lehti alkaa täyttää sille asetettuja odotuksia. Hienoa!

Ensi viikolla saamme Suomussalmen Santra -hakemiston painettavaksi ja Tyrnävän yrittäjien lehtikin alkaa valmistua painokuntoon. Yrittäjät ovat olleet siellä ahkeria ilmoitushankinnassa ja mielenkiintoisia juttuja on runsaasti.

Kärppien loppuottelu peliä olen seurannut, kuten monet muut oululaiset ja pohjoisen väki. Olin itse paikalla, kun joukkue pääsi loppuotteluun viime hetken maaleilla Espoon Bluesia vastaan. Nyt näyttää hopean väriseltä, mutta otteluja on vielä jäljellä, kuten valmentaja Alatalokin totesi haastattelussa.