Maaottelu yllättäen ohi

Niin vain vuotuinen Ruotsi-Suomi maaottelukin oli ja myös meni. Olin mielessäni varautunut seuraamaan lauantai-iltana ja sunnuntaina ottelua. Se olikin alkanut kuitenkin jo perjantaina. Silloin katsoin myöhään Zurikin kisoja ja jännäsin keihäänheitossa Pitkämäen ja Järvenpään menestystä. En katsonut urheiluruutua, enkä ehtinyt lukea lehtiäkään perjantaina ja lauantaina. Illalla Kainuusta tullessamme kuulin radiosta, että nyt on menossa toinen maaottelupäivä. No, onneksi miehet sentään voittivat ja naisetkin tarjosivat viimevuotista kovemman vastuksen. Harmitti, että radiosta ei tullut kuin viiden minuutin väläyksiä tunnin välein. Kotiin ehdimme siten, että urheiluruudusta sitten näin yhteenvedon. Perjantaina olisin kyllä jännittänyt ja seurannut sekä pitänyt Suomen puolia, mutta nyt se meni ohi. No, ensi vuonna sitten. Ovathan kuitenkin MM-rallissa suomalaiset kaksoisjohdossa, kun Löeb taktikoi itsensä heidän jälkeensä viimeiseksi päiväksi. Toivottavasti Hirvonen ja Latvala pitävät pintansa ja lopputuloksissakin ranskalainen on kolmantena! Keilauksessa oli kiva kuulla, että suomalainen oli ollut pronssilla, vaikka kuuluisin suomalainen keilaaja Mika Koivuniemi ei nyt menestynytkään.