Tyttärelle omakotitalo Kajaaniin

Eilen lauantaina olin Lea tyttäreni omakotitontilla aputyövoimana, kun kesän aikana tehdylle perustukselle nostettiin talon seinäelementit paikoilleen. Tein Jounin kanssa tukitolppia ja hakkasin niitä lekalla maahan, käytin ensimmäistä kertaa elämässäni sähkönaulainkonetta ja otin tietenkin Lean kaverina kuvia eri pystytysvaiheista. Ilma oli mitä parhain ja sopivin tällaiseen työhön. Siitä osasi olla kiitollinen siinäkin mielessä, että kesän kuluessa pitkäaikaiset sateet teetättivät kovasti lisätöitä perustuksen tekovaiheessa. Silloin olin siellä töissä puiden kaatamisessa, kun raivattiin tonttia ja vesijohtolinjaa. Siinä työssä olin “ammattilainen”, onhan metsurityöt moottorisahan kanssa mieluisimpia harrastuksiani. Tänäänkin tontilla olisi töitä, mutta nyt keskityn Soittele hakemiston tekemiseen Siikajokilatvan kuntien alueelle sekä 1.11 ilmestyvä Limingan Yrittäjien lehtikin alkaa valmistua.