Pudasjärvi-lehdestä ajankohtaista vuodelle 2021

Pudasjärvi-lehden tekemisestä on vastannut vuodesta 2015 lähtien VKK-Media Oy, yrittäjinä lehden perustajat Heimo Turunen ja Eila Lahtinen.

Syksystä 2018 lähtien työ on suoritettu alihankintana lehden kustantaja Kaleva Medialle.

Ensi vuoden alusta lähtien yhteistyö jatkuu uusin järjestelyin. Ilmoitusmarkkinointi siirtyy lehden kustantaja Kaleva Medialle,
yhteyshenkilönä tulee toimimaan asiakkuuspäällikkö Kimmo Patosalmi puhelin 0400 266 556, kimmo.patosalmi@kalevamedia.fi.

VKK-Media Oy vastaa edelleen lehden toimittamisesta ja sivunvalmistamisesta eli lehden tekemisestä sekä painoon laittamisesta.
Toimittamisen käytännön työstä tähänkin saakka vastannut Heimo Turunen on nimitetty vastaavaksi päätoimittajaksi,
puhelin 0400 385 281, vkkmedia@vkkmedia.fi. Lehden toimitilat ovat edelleen Korpitie 6:ssa.

IMG_3828

Kaupunkilehti Forum24 päätoimittaja Martti Turunen (oikealla) on toiminut myös Pudasjärvi-lehden päätoimittajana vuodesta 2018 lähtien. Hän luovuttaa päätoimittajan tehtävän vuoden 2021 alusta VKK-Media Oy:n yrittäjä Heimo Turuselle, joka on käytännössä hoitanut lehden toimittamisen edellisinäkin vuosina.

_____________________________________________________________

 

Tervehdys Pudasjärvi ja pudasjärveläiset!

 

Nimeni on Kimmo Patosalmi, olen 39-vuotias, syntynyt ja aina asunut Kuusamossa. Perheeseeni kuuluu vaimo, yksi lapsi ja labradorin noutaja.
Harrastuksiini kuuluvat 4-5 kertaa viikossa kuntosalilla käyminen. Lisäksi tykkään luonnon rauhasta, siksi mökillä oleminen ja siellä rauhoittuminen
arkisen aherruksen vastapainoksi on tärkeää. F1-sarjaa olen seurannut jo yli 20 vuotta tiiviisti, erityisesti suomalaisten ajot kiinnostavat. Go Kimi, Go Vale!

Aloitin työt Kaleva Medialla asiakkuuspäällikkönä syyskuun lopussa 2020 ja kustannuspaikkani sijaitsee Koillissanomien tiloissa Kuusamossa.
Aiemmin työskentelin Telialla yli 14 vuoden ajan. Tällä hetkellä vastuualueeseeni kuuluvat Kaleva Median lehdistä Koillissanomat, Iijokiseutu ja Pudasjärvi-lehti.

Monien Pudasjärven talousalueella olevien yritysten päättäjien kanssa olen jo ehtinyt sähköpostia lähettämään ja käymään mukavia puhelinkeskusteluitakin.
Valitettavasti korona tällä hetkellä rajoittaa tapaamisia, mutta toivon että koronastakin huolimatta pääsen yrityksissä Pudasjärvellä käymään alkuvuoden aikana.

Minut tavoittaa helposti numerosta 0400 266 556 ja sähköpostilla kimmo.patosalmi@kalevamedia.fi

kimmo (1)

Hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta 2021!

Ollaan yhteydessä!

Kimmo Patosalmi